Outdoor Light Design

Demobox

Ervaar eerst de sfeer en maak dan uw keuze!

Outdoor Light Design heeft een speciale dienstverlening, een werkwijze om u vooraf te laten zien hoe uw “Buitenruimte” eruit ziet als mooie accenten goed worden uitgelicht. 

Hoe?

Wij plaatsen diverse grondspots met uiteenlopende lichtsterktes en lichtbundels op de z.g. hotspots in uw “Buitenruimte”.

Met een buitenlichtarmaturenset van maximaal 30 stuks creëren wij een sfeer die naadloos aansluit bij uw binneninterieur. Outdoor Light Design heeft een speciale dienstverlening, een werkwijze om u vooraf te laten zien hoe uw “Buitenruimte” eruit ziet als mooie accenten goed worden aangelicht. Met een buitenlichtarmaturenset van maximaal 30 stuks creëren wij een sfeer die naadloos aansluit bij uw binneninterieur.

Benieuwd wat we voor uw buitenruimte kunnen betekenen?

Wat gaat hieraan vooraf.

In een oriëntatie- en kennismakingsgesprek bekijken wij uw locatie en bespreken uw wensen en eventuele bijzonderheden.

Als beide partijen het gevoel hebben dat er iets moois  gerealiseerd kan worden, plannen wij een dag/avond voor een lichtopstelling in en op uw “Buitenruimte”.

Na één of twee avonden de sfeer van het licht “Buiten” te hebben ervaren, evalueren we deze ervaring en nemen de aan- of opmerkingen mee in een aanbiedingsvoorstel.

Voor deze lichtopstelling rekenen wij € 350,- tot € 550,-. (afhankelijk van de grootte van het perceel en reistijd)

Verlichting speelt een cruciale rol in de manier waarop we de ruimtes die we innemen zien en ervaren, vaak zonder erkenning. Kunstmatige verlichting voegt ’s nachts een geheel nieuwe dimensie toe aan de architectuur en creëert de sfeer van de ruimte.

Contactformulier