Outdoor Light Design

Dit is ons

werk

Design & 3D ontwerp

Verbeter sfeer, functionaliteit en uitstraling. Outdoor Light Design maakt lichtplannen voor algemene-, werk-, accent-, decoratieve-, sfeer- & amp; verkoopverlichting. Een doordacht lichtplan kan veel voor u betekenen. Het bepaalt de sfeer, de functionaliteit en de uitstraling van elke ruimte. Uw lichtplan begint met ons bezoek op locatie en het maken van een doelen-plattegrond. Het doel van de ruimte bepaalt welke verlichting het beste past en optimaal functioneert. Bepaalde soorten verlichting creëren rust, andere zorgen voor motivatie, concentratie of betovering. Maatwerk voor elke ruimte dus.

Licht doet iets met je gevoel.

Effecten & Op maat

Ons grote assortiment verlichting is vaak voldoende voor een kant-en-klare verlichtingsoplossing, maar  soms toch net niet. Dan is het fijn als de verlichting op maat gemaakt kan worden.

Soms een paar kleine aanpassingen in de vorm, de kleur van het armatuur, een andere led engine, een andere lichtsterkte of misschien wel helemaal anders. Hoe je het ook wilt, in ons productie-atelier kunnen we het maken. Maatwerk is voor ons niet meer dan ons dagelijks werk.

Ook voor het creëren van bijzondere effecten met licht worden we vaak ingeschakeld, om deze bijzondere techniek specifiek naar wens van de klant te maken.

Flexibel inspelen op bijzondere vraagstukken over verlichting en hiervoor een slimme toepassing of oplossing in maatwerk aanbieden is voor ons de ultieme uitdaging die het werken met verlichting zo bijzonder maakt.

Onderhoud & reparatie

Elk verlichtingssysteem vereist periodiek onderhoud om zijn schoonheid, functioneren en betrouwbaarheid te garanderen. 

Routineonderhoud zorgt ervoor dat uw verlichtingssysteem blijft presteren en er jaar na jaar op zijn best uitziet.

In overleg stellen wij een op maat gemaakt onderhoudscontract op, zodat u geen omkijken heeft naar de hoedanigheid van de lichtinstallatie.

Onze ervaren technicus zal armaturen reinigen en opnieuw uitlijnen, evt. lampen vervangen, prestatiecontroles uitvoeren en de bekabeling controleren.

Wie zijn onze

lichtpartners