Outdoor Light Design

introductie

wie zijn wij

Welkom

we blijven bescheiden

Van het creëren van een op maat gemaakt verlichtingsontwerp tot het vakkundig installeren. We richten ons op hoe we schoonheid, functionaliteit en sfeer d.m.v. (ver)licht(ing) kunnen creëren in een voor u bijzondere buitenruimte.

Outdoor Light Design is een full-service buitenverlichtingsbedrijf.

Ons team heeft meer dan 10+ jaar ervaring in het creëren van unieke en elegante verlichtingsontwerpen, vakkundig installeren en het leveren van onderhouds- en reparatiediensten.

State of Art armaturen

GENIET VAN DE VERBETERDE UITSTRALING VAN LED

De huidige LED-landschapsverlichtingstechnologie biedt prachtige opties in combinatie met een zeer zuinig energieverbruik en een hele lange levensduur van de ledengine.

INNOVATIEVE CONCEPTEN & UNIEK DESIGN

Uw buitenruimtes en unieke kenmerken worden schitterende aandachtspunten met een innovatief verlichtingsontwerp van Outdoor Light Design. Of u nu een complexe buitenruimte met verschillende unieke kenmerken heeft voor een kleinschalig verlichtingsproject.

Onze lichtarchitect heeft de ervaring om hier een passend verlichtingsontwerp voor te creëren, om functionaliteit toe te voegen en natuurlijk de schoonheid van uw ruimte of uw unieke kenmerken te benadrukken.

0 +
Projecten gedaan
0
tevreden klanten
0 +
soort armaturen
0 +
Offertes te doen